Contact

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Onderwerp:
Bericht:
Vul in:
 Versturen!
Projectmanagement (samenstelling en redactie): Lourens Looijenga
Ontwerp: Van Nieuwenhoven Media Advies Noordwolde, Technische realisatie: Koeiweb.nl

Disclaimer:

De samensteller aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik voor zakelijke doeleinden, op welke wijze dan ook. Gebruik voor educatieve doeleinden wordt aanbevolen.

Doelstelling van deze website is het uitdragen en levend houden van historische feiten over de Tweede Wereldoorlog voor toekomstige generaties. Het is een verzameling van bekende en minder bekende gebeurtenissen en verhalen uit Drenthe.

De samensteller van deze website aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites. De samensteller kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen. De samensteller geeft geen enkele garantie voor de juistheid en compleetheid van de weergegeven informatie.

Ondanks het feit dat feiten, foto's en documenten met uiterste zorgvuldigheid zijn geselecteerd en van teksten zijn voorzien, is het niet uit te sluiten dat er onjuiste, onvolledige en/of verouderde informatie op deze website bevindt.